Dagens ret

  • Uge 8

    Pris pr. portion: 68 kr.

    Mandag: *Kotelet med bagte æbler og bløde løg, sovs og kartofler.

    Tirsdag: *Andelår med thainudelsalat.

    Onsdag: *Boller i karry med ris.

    Torsdag: *Karbonade med stuvet grønt og kartofler.

    Fredag: *Stegt flæsk med persillesovs og kartofler.

    Lørdag: Åben for forudbestilt smørrebrød, afhentet ml 10-11.

    *Sælges som selv varmer

  • UGE 9

    Mandag: *Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler.

    Tirsdag: *Kyllingebryst, salt og squashtærte.

    Onsdag: *Biksemad med spejlæg.

    Torsdag: *Mørbrad ala creme med kartofler.

    Fredag: *Dansk bøf med bløde løg og kartofler.

    *Alle retterne kan laves til genopvarmning til senere brug.

    Lørdag: Åben for forudbestilt smørrebrød, minimum 300kr og skal bestilles senest torsdag kl 14. (dog ikke d 6 februar)

BareGodMad - Elite Smiley
WatchMe Design Studio