Dansk Køkken

Dagensret

  • Uge 46

    Pris pr. portion: 65 kr.

    Mandag: Flæskesteg med sovs og kartoffel.

    Tirsdag: Karbonade med stuvet grønt.

    Onsdag: Forloren Hare

    Torsdag: Gordon Bleu.

    Fredag: Æggekage med flæsk.

  • Uge 47

    Pris pr. portion: 65 kr.

    Mandag: Stifado med oksekød.

    Tirsdag: Kylling med sovs og agurkesalat.

    Onsdag: Kåldolmere med sovs og kartoffel

    Torsdag: Stegt flæsk med persille.

    Fredag: Biksemad med bearnaisesovs.

Det Danske Køkken

- bragt direkte til døren, efter dine ønsker og valg -

  • Dansk Køkken

    3 RETTER - KR. 300,- / PR. PERSON


    Forretter

    Rimmet torsk m. syltet citron, sprød fennikel, rogn
    Okse carpaccio m. rygeost, rugbrød, syltede tomater

    Hovedret

    Unghanebryst m. glace, svampe, ærter, små kartofler
    Oksefilet m. syltede løg, kartoffelroulade, bønner franchise

    Dessert

    Chokolademousse m. syltede bær, sorbet
    Vanilje parfait m. passionsfrugt, sprød kiks

  • Klassisk Dansk Køkken

    3 RETTER - KR. 250,- / PR. PERSON


    Vi bestræber os på at lave en klassisk 3 retters menu efter de gode gamle dyder, så sovsen hænger ved kartoflerne, smagen er i top og mængden af mad er det sidste du skal være nervøs for.

    Vi ændrer menuen efter sæsonerne, så vi får råvarerne når de er bedst.

    Ring for bestilling til jeres fest, senest 2 uge før jeres arrangement.

    FORRETTER

    Stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet samt flute.
    Tunmousse med rejer, mayonaise og citron samt flute.
    Hjemmelavet hønsesalat i ananasring med bacon samt flute.

    HOVEDRETTER

    Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat.
    Gammel dags oksesteg med peberodssauce.
    Flæskesteg med hele balladen.

    DESSERTER

    Husets islagkage med ristede mandler og chokolade samt bær-kompot.
    Citron eller romfromage med frugtsauce.
    Fløderand med frisk frugt.

    3 RETTER - KR. 250,- / PR. PERSON

    (min. 10 personer)

BareGodMad - Elite Smiley
WatchMe Design Studio