Dagens ret

  • Uge 24

    Pris pr. portion: 68 kr.

    Mandag: *Glaseret skinke og flødekartofler.

    Tirsdag: *Indbagt svinemørbrad med kartofler og Tzatziki og salat.

    Onsdag: *Sprødstegt flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler.

    Torsdag: *Karolinebøf med bagt kartoffel og spidskålssalat.

    Fredag: *Bacon burger med chilimayo og fritter.

    Lørdag: Åben for forudbestilt smørrebrød, afhentet ml 10-11.

    *Sælges som selv varmer

  • UGE 25

    Mandag: *Flæskesteg med rødål, sovs og kartofler.

    Tirsdag: *Kyllingebryst med seranoskinke og pasta med pesto.

    Onsdag: *Medister med sommerkål og kartofler.

    Torsdag: *Bq marineret kotelet med fransk kartoffelsalat.

    Fredag: *Rosmarin marineret skinke med saltbagte kartofler og salat.

    *Alle retterne kan laves til genopvarmning til senere brug.

    Lørdag: Åben for forudbestilt smørrebrød, minimum 300kr og skal bestilles senest torsdag kl 14. (dog ikke d 6 februar)

BareGodMad - Elite Smiley
WatchMe Design Studio