Dansk Køkken

Dagensret

  • Uge 38

    Pris pr. portion: 65 kr.

    Mandag: *Chili Con Carne med ris.

    Tirsdag: *Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler.

    Onsdag: *Tarteletter med høns i asparges.

    Torsdag: *Carapulka med kartoffelmos.

    Fredag: *Forloren Hare med tyttebær, sovs og kartofler.

    Lørdag: Åben for forudbestilt smørrebrød, afhentet ml 10-11.

    *Sælges som selv varmer

  • UGE 37

    Mandag: Gl daws kylling med sovs og kartofler.

    Tirsdag: *Medister med sovs, rødkål og kartofler.

    Onsdag: *Bøf Stroganoff med ris.

    Torsdag: *Kalvesteg stegt som vildt med tilbehør.

    Fredag: *Herregårds bøf med pommes.

    Alle retterne kan laves til genopvarmning til senere brug.

    Lørdag: Åben for forudbestilt smørrebrød, minimum 300kr og skal bestilles senest torsdag kl 16.

Selskaber og Det Danske Køkken

– bragt direkte til døren, frisk og veltilberedt direkte fra vores køkken, menuen sammensætter vi efter dine ønsker og valg –

  • 3 RETTER

    3 RETTER – KR. 325,- / PR. PERSON (min. 10 pers)

     

    Skal i forkæle jeres gæste med en restaurant oplevelse…


    Forretter

    Rimmet torsk med syltede citroner, sprød fennikel, små salater og rogn.

    Okse carpaccio med rygeost, sprødt rugbrød, syltede tomater samt spøde salater.

    Varmrøget laks med æble/løg kompot samt purløgsæg.

    Friskbagt brød samt smør hertil.

    Hovedret

    Unghanebryst med glace, smør sauterede svampe, spæde grønsager samt små saltbagte kartofler.

    Kalveculotte med grillet grønt, kalvesky og pommes anna.


    Oksefilet med syltede løg, gratineret kartoffelroulade med bacon, bønner franchise og bearnaisesovs.

    Dessert

    Trifli efter årstid med vanillecreme og knas. 

    Vanilje parfait med passionsfrugt samt sprød kiks.

    Brownie med chokolademousse, rørt is og syltede bær.

     

    Vi har også buffeter, vinene til maden og tjener til serveringen, ring og hør nærmere!

  • Klassisk Dansk Køkken

    3 RETTER – KR. 245,- / PR. PERSON


    Vi bestræber os på at lave en klassisk 3 retters menu efter de gode gamle dyder, så sovsen hænger ved kartoflerne, smagen er i top og mængden af mad er det sidste du skal være nervøs for.

    Vi ændrer menuen efter sæsonerne, så vi får råvarerne når de er bedst.

    Ring for bestilling til jeres fest, senest 2 uge før jeres arrangement.

    FORRETTER

    Stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet samt flute.


    Tunmousse med rejer, mayonaise og citron samt flute.


    Hjemmelavet tarteletter med høns i asparges.

    HOVEDRETTER

    Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat.

    Gammel dag oksesteg med tilbehør.

    Flæskesteg med hele balladen

    Oksefilet med garniture og bearnaisesovs (+50kr).

    DESSERTER

    Husets islagkage med ristet mandler og chokolade samt bær-kompot.


    Citron eller romfromage med frugtsauce.


    Sprød nøddekurv med rørt is og frisk frugt.

    3 RETTER – KR. 245,- / PR. PERSON

    (min. 10 personer)

    Vi har  også buffetter, vinene til maden og tjener til servering, ring og hør nærmere!

BareGodMad - Elite Smiley
WatchMe Design Studio