Dansk Køkken

Dagensret

  • Uge 48

    Pris pr. portion: 65 kr.

    Mandag: *Kalkun og bagt risotto.

    Tirsdag: *Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler.

    Onsdag: *Ragout med skinkestrimler og chorizo.

    Torsdag: *Oksesteg med sovs, kartofler og dampet grønt.

    Fredag: *Mørbrad a la creme med kartofler.

    Lørdag: Åben for forudbestilt smørrebrød, afhentet ml 10-11.

    *Sælges som selv varmer

  • UGE 47

    Mandag: Gullasch med ris.

    Tirsdag: Biksemad med spejlæg.

    Onsdag: *Brændende kærlighed med mos.

    Torsdag: *Karbonader med stuvet grønt.

    Fredag: *Stegt flæsk med persillesovs.

    Alle retterne kan laves til genopvarmning til senere brug.

    Lørdag: Åben for forudbestilt smørrebrød, minimum 300kr og skal bestilles senest torsdag kl 16.

Selskaber og Det Danske Køkken

– bragt direkte til døren, frisk og veltilberedt direkte fra vores køkken, menuen sammensætter vi efter dine ønsker og valg –

  • OKTOBER / NOVEMBER

    3 RETTER – KR. 325,- / PR. PERSON (min. 10 pers)

    Skal i forkæle jeres gæster med en restaurant oplevelse…


    Forretter – vælg imellem:

    Oksecarpaccio, syltede bøgehatte, frissésalat, creme på gl. knas og sprødt rugbrød

    Koldrøget laks, rygeostcreme, dildsyltet agurk og daikon, smørristet boghvede, dild og kørvel

    Hovedret – vælg imellem:

    Kalveculotte, karamelliserede løgpuré, bønner francaise og urter.

    Ragoutsauce (braiseret bov, syltet tapioka og marv) samt kartofler med persille a´part.

    Stegt unghanebryst, saltbagt selleri, kål og urter.

    Cremet hønsesky med brændte valnødder og syltede bøgehatte samt kartofler med persille a´part.

    Ost (tilvalg 85 kr)
    3 slags med kompot og knækbrød

    Dessert – vælg imellem:

    Hvid chokolademousse, råmarinerede mørke bær, brændt hvid chokolade og estragongranité

    Brownie, vaniljecreme, syltede bær og knas

     

    Vi har også buffeter, vinene til maden og tjener til serveringen, ring og hør nærmere!

  • NOVEMBER / DECEMBER

    3 RETTER – KR. 345,- / PR. PERSON

    Skal i forkæle jeres gæster med en restaurant oplevelse…


    Forretter – vælg imellem:

    Oksecarpaccio, syltede bøgehatte, frissésalat, creme på gl. knas og sprødt rugbrød

    Koldrøget laks, rygeostcreme, dildsyltet agurk og daikon, smørristet boghvede, dild og kørvel

    Hovedret – vælg imellem:

    Rosastegt grisemørbrad, karamelliseret æblekompot, brændte bagte løgskaller.

    Sauce med røget marv og hakket abrikos samt kartofler med persille a´part.

    Bagt torsk, sennepscreme, syltede glaserede beder, ”salat” af bedecrudité og sprød fennikel. Peberrodssauce og kartofler vendt med persille a´part.

    Ost (tilvalg 85 kr)
    3 slags med kompot og knækbrød

    Dessert – vælg imellem:

    Hvid chokolademousse, syltede kirsebær, brændt hvid chokolade og kirsebærgranité

    Rombraiseret ananas, rørt iscreme, mørk chokolade crumble

     

    Vi har også buffeter, vinene til maden og tjener til serveringen, ring og hør nærmere!

     

BareGodMad - Elite Smiley
WatchMe Design Studio