LEVERING AF MAD TIL ERHVERV

Alle Fakturaer vil bliver tillagt et tillæg på 50kr + moms fra 1 august 2023, dette dækker admin omkostninger, energiafgifter, levering samt de voldsomme prisstigninger.

Levering i Kolding post nr 6000.

Der skal være bestilt senest dagen før levering for minimum 450kr + moms, ellers koster det 100 kr + moms pr levering.

Levering ud over Kolding aftales nærmere.

Alt mad bliver leveret mellem 11 og 12, hvis ikke andet er aftalt.

 

Frokostordning til medarbejdere.

Ring og få en snak med os om jeres muligheder. Vi vil gerne lave den helt rigtige løsning til jer, så alle medarbejdere er glade og tilfredse.

Vi har mange løsninger, derfor er det nemmere at i kontakter os, så vi kan få en snak om jeres ønsker og behov – en skræddersyet løsning!

Bare God Mad flytter ind hos genboen – får større lokaler og eget bageri

Vi har længe trængt til mere plads til levering af lækre frokostordninger til erhvervslivet, i hele Trekantområdet. Nu flytter vi ind i de lokaler der i mange år har huset Guldbageren på Vejlevej. Det giver os mulighed for at blive totalleverandør til virksomheder, da vi nu også etablerer eget bageri og egen bagermester der går ind for kvalitet og surdejsbrød, dermed kan vi levere friskbagt morgenbrød, rugbrød samt specialbrød, på alle hverdage, og naturligvis både sød og salt mødeforplejning.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores nye lækre lokaler, hvor der bliver bedre plads til at kræse om jeres mad. Kontakt os, hvis I vil have et smagfuldt bud på jeres kommende mødeforplejning eller frokostordning.

Morgenbrød leveret til kontoret på alle hverdage

Vi flytter ind hos genboen, i Guldbagerens gamle lokaler, og får vores eget bageri. Derfor kan vi fra 14. februar tilbyde levering af friskbagt brød til jeres virksomhed, så jeres medarbejdere kan møde ind til duften og smagen af friskbagt morgenbrød. Vores chauffører leverer morgenbrød i hele Kolding Kommune. Interesseret i en brødordning? Så kontakt os og hør mere om mulighederne.

 

Sortiment for vores friskbagte brød og kager samt åbningstider kommer snart!

Du er velkommen til at ringe

(+45) 75 56 65 00