JULEMENU 2018

JULEPLATTE

- lige til at servere

Marinerede sild med løg og karrysalat
1/2 Æg og rejer med mayonnaise
Røget laks med æggestand og asparges
Leverpostej med champignon, bacon og surt
Roastbeef med rørt remoulade og peberrod
Fiskefilet med rørt remoulade og citron
Lun flæskesteg med rødkål
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør

Pr. person 142,- kr.


JULEANRETNING

2 slags sild med tilbehør
1/2 Æg og rejer med mayonnaise og caviart
Varmrøget laks fra egen ovn med rygeostcreme
Roastbeef med remoulade, peberrod og agurkesalat
Leverpostej med bacon, rødbeder og champignon
Lun fiskefilet med rørt remoulade og citron
Lune deller med rødkålssalat
Lun flæskesteg med rødkål
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør

Pr. person 238,- kr.
(Minimum 8 pers.)


TILKØB

  • Mørbradbøf med bløde løg og surt
    40,- kr.
  • Tarteletter med høns i asparges 
    30,- kr.
  • Julemedister med sønderjysk hvidkål
    35,- kr.
  • Lun delle med rødkål 
    25,- kr.
  • 2 slags ost med tilbehør 
    45,- kr.
BareGodMad - Elite Smiley
WatchMe Design Studio