Telefon: (+45) 75 56 65 00
Mandag – Fredag kl. 7.00-15.00

Julemenu

Julen er højtidens og den ekstra hygge om bordet, hvad enten det er familie, venner eller gode kollegaer.
Vi har sammensat årets julemenuer efter hvad vi syntes det hører sig til et godt julebord samt hvor kvalitet, smag og frisktilberedt er nøgleordene.
Velbekomme.

JULEPLATTE

(lige til at servere)

Marinerede sild med løg og karrysalat
1/2 æg med rejer, caviart, tomat og mayonnaise.
Rørt laksetatar med røget laks, rødløg, syrnet fløde og dild
Lille frikadelle med kartoffelsalat
Friskstegt roastbeef med rørt remoulade, agurkeslat og løg

Lun rødspættefilet med rørt  remoulade og citron
Lun sprød flæskesteg med rødkål

Ris a la mande med kirsebærsauce

2 slags rugbrød, friskbagt kuvertbrød og smør

 

kr. 178 pr. platte

Juleanretning

Hvide og røde sild med løg og kapers samt karrysalat
1/” æg med rejer, caviart, tomat og mayonnaise
Rørt laksetatar med røget laks, rødløg, syrnet fløde og dild
Friskstegt roastbeef med rørt remoulade, agurkesalat og løg
Lun rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Det Lune

Leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
Frikadelle med søderjysk hvidkål
Sprød flæskesteg med rødkål

Dessert

Ris a la mande med kirsebærsauce
Lille ostefad med 3 slags ost, oliven og syltede valnødder

2 slags rugbrød, friskbagt kuvertbrød og smør

KR. 325,- / PR. PERSON

(min. 8 pers)

Tilkøb

Tarteletter med høns i asparges, 2 stk 45kr
Slagterens sylte med sennep og rødbeder 25kr
Medister med grønlangkål 40kr