Telefon: (+45) 75 56 65 00
Mandag – Fredag kl. 7.00-15.00

Grill & Buffet

Grillen eller buffeten er et fælles samlingspunkt, til alle slags arrangementer.
Vi er klar med helstegt pattegris, grillselvpakker og lækre indbydende buffeter der dækker de fleste behov, nedenstående er blot nogle af vores grillede specialiteter og buffeter, vi kan skræddersy dine ønsker.

HELSTEGT PATTEGRIS

Helstegt pattegris med sprøde svær, stegt på grillkul direkte ved dig, så duften og stemningen breder sig. Vi servere vores gris med små saltbagte kartofler, flødekartofler, 2 slags salater efter årstiden, dressinger samt brød og smør. (hvis ikke andet er aftalt)

175kr

minimum 35 personer

GRILL SELV PAKKE

KARTOFELSALAT
Torvets salat med dressing
Friskbagt brød, smør og dyppelse

TIL GRILLEN
150g Hakkebøf med peberkant, 1/2 stk kyllingebryst samt 1 stk frankfurter.

95kr

minimum 6 personer

GRILL SELV BUFFET

Små okse medaljoner af filet med serrano skinke.

Barbeque marineret kyllingebryst.

Torskepakker med lime, peber og dild.

Jerk pork fra Jamaica (marineret nakkekam med speciel marinade).

Tomatsalat med 3 slags tomat, frisk mozzarella, basilikum og fransk dressing.

Porer og æble salat vendt med creme fraiche og ristede mandler.

Mango/ærte salsa, rustik salat med mango dressing.

Grillede majs med smør og salt.

+

2 slags brød med 2 slags smør.

Dressinger og tilbehør.

DESSERT
Skovbærtærte med syltede bær og Cheese cake.

285kr

minimum 20 personer
(Kok og grill kan lejes for 398kr. i timen.)

FROKOSTBUFFET

Bresaola med syltede tomater og revet parmesan
Røget ørredfilet med røræg og purløg
Varmrøget laks med peber og rygeostcreme

Lun mørbradbøf med bløde løg og husets agurkesalat
Tarteletter med høns i asparges
Lun fiksefilet med rørt remoulade og citron

Friskbagt brød samt smør
2 x ost med tilbehør

Chokoladekage med skovbærskum og syltede bær

258kr

minimum 10 personer

FEST BUFFET

Klassisk Carpaccio – syltede tomater –
bagt parmesan – sprødt rugbrød – små salater

Røget lakseroulade med friskost – citron – purløg – rogn

Brød – smør. 

HOVEDRET PÅ BUFFET
Rosastegt Oksemørbrad
unghanebryst med estragon og svampe 
Svinemørbrad i butterdej med sennep og krydderurter 

Hertil

Spidskålssalat med citron, estragon og parmesan 
Tomatsalat med 3 x tomat, pesto og mozzarella 
Melonsalat med ærter, cremet feta og marineret løg.

Små saltbagte kartofler med krydderurter 
Kartoffelroulade med bacon og revet ost

Bearnaise sovs eller rødvinssauce

2 slags brød med smør

DESSERT PÅ BUFFET
Chokoladebrownie med syltede bær og sorbet.
Hjemmelavet islagkage med ristede mandler

300kr

minimum 20 personer