Tapas & Vin
Tapas, meze, dim sum, antipasti … Kært barn har mange navne. Tapas betyder låg på spansk, og man mener, at de små retter fik sit navn i Andalusien, hvor tyndt brød eller skinke blev brugt som låg på glassene for at holde insekter ude af sherryen.
Vi har “vendt” bøtten på hovedet og givet vores bud på en tapas inspireret buffet, hvor du kan forkæle dine gæster med små lækre retter serveret med nogle gode glas rødvin og en god kop kaffe efterfølgende, velbekomme.
Tapas Buffet
3 slags ost, rød-hvid og blåskimmel med oliven og syltede valnødder
Tærte med skinke og hytteost
Kylling i panko rasp med aioli
Serrano skinke og chorizopølser med pestoer
Brød og smør
178kr
minimum 8 personer
Det kolde er sat på træplanker og det lune kommer i fade lige til at sætte på bordet.
Tapas planke
4 slags lækre modnede udenlandske oste
3 slags special charcuteri med tilbehør
Oliven, syltede rødløg, 2 slags pesto og syltede valnødder
(Ved mindre antal personer er det anrettet i engangs)
138kr pr pers
minimum 2 personer
VIN
Vi har et tæt samarbejde med vores vin leverandør og kan sammensætte de bedste dråber til jeres arrangement.
Vi sælger også vinen i hele kasser hjem til privaten, så der ligger nogle gode dråber til hverdag og weekend.
Ring til os og hør nærmere.
VIN TIL MENUER
DAGENS RET VINE
Rød:
Beaujolais Rouge, Pardon et fils, Frankrig
Spätburgunder halbtrocken, Weingut Weber, Tyskland, 1L flaske
Plateia, Monte do Alamo Portugal
Lavradores de fetoria, Rødvin, Portugal
Hvidvine:
Lavradores de fetoria, hvidvin, Portugal
Müller Thurgau Halbtrocken, Weingut Weber, Tyskland, 1L flaske
Plainas, Casa Santa Eulàlia, Portugal
Rosé:
Cuvée d`Une nuit, Vignerons d`Ardéchoise Frankrig
Beaujolais Rosè, Pardon et fils, Frankrig
DANSKE KLASSIKER
Hvidvin:
Beaujolais Blanc, Pardon et fils, Frankrig
Chablis, Domaine de La Tour
Tres bagos hvidvin, Lavradores de fetoria, Portugal
Rødvin:
Côte Du Rhone “Montjau” Vignerons d`Ardéchoise Frankrig
Montedea Gucia, Monte do Alamo Portugal
Tagliafune, Chianti Classico, Villa Montepaldi, Italien
Dessertvin:
Brachetto d`Acquie, Torelli, Italien
Moscato d`Asti, Forteto della Luja, Italien
3 RETTER
Hvidvin:
Chardonnay, Colombo, Italien
Sauvignon Blanc, La Giribaldina, Italien
Avesso, Casa Santa Eulàlia
Rødvin:
Les Buis d´Aps, Pinot noir, Vignerons d`Ardéchoise Frankrig
Barbera d´Alba, Osvaldo Viberti, Italien
Tres bagos rødvin, Lavradores de fetoria, Portugal
Dessertvin:
Brachetto d`Acquie, Torelli, Italien
Moscato d`Asti, Forteto della Luja, Italien